Home

Mentenanta

---

Noi existam pentru a prelua grijile si problemele legate de computerele din reteaua dumneavoastra. Pentru aceasta oferim mentenanta completa prin punerea la dispozitie permanenta a unui specialist. Astfel eliminati costurile mari cu angajati si stresul ca atunci cand se defecteaza ceva acestia sunt in concediu de odihna sau bolnavi.

In cadrul mentenantei vom avea grija si ne vom ocupa de update-ul software-ului instalat si a driverelor componentelor din computerele din reteaua dumneavoastra. In acest fel, bunul mers al afacerii dumneavoastra nu va fi afectat cand unul dintre programele folosite are un defect inca nedescoperit.

Diagnoza Indiferent de serviciul oferit, inainte de a lua o decizie, specialistii nostri vor pune un diagnostic computerului dumneavoastra. Astfel vor putea face recomandarile cele mai potrivite situatiei date.
Va construim computerul de la zero! Construim computere si servere dedicate nevoilor fiecarui client, alegand componentele adecvate si compatibile intre ele.